Passendo får nyt million indskud kr. vækstlån til vækst af moderne e-mail annonce platform

Passendo har netop fået yderligere millionindskud til at videreudvikle og vækste deres platform til markedsføring og annoncering i e-mail. Det er Vækstfonden der denne gang har købt ind på ideen om at programatic email annoncering er en ide der er fremtid i.

 

”Helt konkret skal indskudet understøtte vores 3 strategiske initiativer:

  1. Udbygge vores annoncør produkt som udvider muligheden for at arbejde med data og målgruppesegmentering.
  2. Ekspansion i Europa og Mellemøsten
  3. Strategiske DSP/Demand integrationer med internationale partnere. Her har vi store nyheder på vej som ikke kan afsløres endnu.”

Udtaler Anders Rantzau Rasmussen, CCO & Founder

Platformen gør det muligt at købe og sælge annoncer i e-mail. I Danmark arbejder Passendo allerede med de største mediehuse øg kører kampagner i 100 forskellige premium nyhedsbreve, cross-device til ca. 3,5 mio. unikke anonymiserede brugere pr. måned.
I en verden hvor en gennemsnitlig person snart har adgang til 4 devices og hvor annoncører snart ikke kan regne med cookies vil e-mail spille en langt vigtigere rolle. Udover at e-mail er cross-device og at de læser deres e-mails fra forskellige devices, så er det også deres ”digitale pas” for mange andre online services.

”Du kan ikke logge ind på Facebook, Linkedin, Slack, Amazon, osv. uden din e-mail – den er bundet til dig som individ”.
Passendo’s statistikker viser bla. At over 50% af alle brugerne åbner deres e-mail fra et mobil-device, hvilket bla. åbner helt nye muligheder for alle mobilannoncører.

Passendo udtaler at udviklingen af platformen, radikalt vil ændre den måde virksomheder målretter og tjener penge på e-mail som medie kanal. Den gør det muligt for annoncører og publishers at succesfyldt geare e-mail på en måde som aldrig har været set før i Europa. Helt kort betyder det at teknologien genkender brugerens anonymiserede e-mail i det øjeblik e-mailen åbnes. Ved at udnytte den anonymiserede første parts-data, optimeres og vises annoncen overfor brugeren i real-time.

Passendo holder til på Toldbogade i København og har også kontor i Dubai.


Kontakt: 
Anders Rantzau Rasmussen, ar@passendo.com / +45 29680833

 

November 27, 2017 Anders Rantzau Rasmussen

PUBLISHERS & ADVERTISERS

Publishers
Advertisers

Request a free demo

The demonstration is free. No credit card or software
required. Just fill-in a few company details to help us
help you. Once you are done we’ll be in touch very soon