Danske online-pionerer får stor millionindsprøjtning fra inQvation: ”Nu kan vi for alvor sætte turbo på vores vækstrejse og indtage nye markeder”


Sådan siger co-founder og CCO i Passendo, Anders Rantzau Rasmussen, efter at virksomheden har fået en millioninvestering fra inQvation. Passendo har haft stor succes i Skandinavien og sætter nu alt ind på også at kapre udenlandske kunder, som investeringen fra inQvation skal hjælpe med.


Bag Passendo står to pionerer inden for digital marketing, nemlig Anders Rantzau Rasmussen og Andreas Jürgensen, som grundlagde virksomheden tilbage i 2016. Begge har en baggrund inden for mediebranchen, hvor de har arbejdet med digital marketing i en lang årrække. Qua deres mange års erfaring fra branchen oplevede de, at mulighederne for annoncering i e-mailen ikke havde udviklet sig gennem de sidste 20-25 år. Anders og Andreas besluttede derfor for at bygge en markedsplads for mediehuse og annoncører, der skulle gøre det lettere både at sælge og købe målrettede annoncering i nyhedsbreve.

I dag er Passendo en prisbelønnet platform, som virker på tværs af e-mail og alle de traditionelle kanaler. De har haft stor succes i Skandinavien, hvor de har aftaler med nogle af de største mediehuse. Med investeringen fra inQvation er Passendo godt rustet til at indtage nye markeder uden for Norden.

”Vi er nået til et stadie i vores forretning, hvor der er behov for stærke kompetencer, som skal hjælpe os med at professionalisere vores forretning til et helt nyt niveau. inQvation har fra start lagt meget vægt på, at de ville komme med mere end blot kapital, men også sparring og hands-on hjælp til bl.a. strategi, internationalisering samt økonomisk og juridisk rådgivning. Og det er utrolig vigtigt for os at få denne hjælp, så vi kan indfri vores høje ambitioner”, udtaler Anders Rantzau Rasmussen, CCO hos Passendo, og uddyber de ambitioner, teamet har:

”Vores ambition er at få samme succes i Europa inden for en årrække, som vi har haft i Skandinavien. Hvis det sker, så vil jeg sige, at vi har gjort det godt. Det skal dog ske med fortsat fokus på vores kunders behov, så det er vigtigt, at vi hele tiden udvikler den stærkeste teknologi og de bedste koncepter. Det er det, vores succes baserer sig på”, udtaler Andreas Jürgensen, CEO hos Passendo.

Også fra inQvations side har man store forventninger til Passendo. inQvation og Passendo har kendt hinanden i lidt over 6 måneder, hvor de to parter har været i løbende dialog med hinanden omkring Passendos udvikling og den internationaliseringsrejse, som virksomheden er godt i gang med.

”Vi ser et enormt stærkt team med mange års erfaring og viden omkring deres felt. De kender deres kunder 100%, og de ved, hvilke behov kunderne har, og hvordan de kan være med til at løse dem. Selvom deres produkt lyder forholdsvis simpelt, så er der en enorm kompleksitet i deres teknologi, og det er derfor heller ikke noget, man bare bygger fra den ene dag til den anden”, siger Claus Zibrandtsen, CEO i inQvation.

inQvation bliver en del af ejerkredsen og skal hjælpe virksomheden på forskellige stadier. Claus Zibrandtsen bliver en del af Passendos bestyrelse og vil bl.a. assistere teamet på et strategisk plan og hjælpe med deres internationaliseringsstrategi. Herudover er inQvation allerede nu involveret i Passendo på en daglig basis, hvor inQvation varetager Passendos finansielle opgaver. På den måde kan det yderst kompetente team bedre fokusere på det vigtigste, nemlig at udbrede deres platform til nye markeder uden for Skandinavien og udvikle deres teknologi yderligere.

Kontaktpersoner

inQvation: Claus Zibrandtsen, CEO, (+45) 31 43 72 27, clz@inqvation.dk
Passendo, Anders Rantzau Rasmussen, Founder & CCO, +45 2968 0833, ar@passendo.com

Om Passendo

Passendo blev grundlagt i 2016 af de to online-pionerer Anders Rantzau Rasmussen og Andreas Jürgensen, som begge har en baggrund inden for medie- og marketingbranchen. På baggrund af deres mange års erfaring inden for branchen oplevede de, at annonceringsmulighederne i e-mailen ikke havde fulgt med den digitale udvikling. De så derfor et hul i markedet og ville overkomme de teknologiske barrierer, der er i forhold til de kommercielle muligheder i e-mail annoncering. Derfor lavede de Passendo, som er en markedsplads for e-mail marketing mellem mediehuse og annoncører verden over.

I dag er Passendo vokset til at være en prisbelønnet platform, og virksomheden har kontorer i både København, Beograd og Dubai. Passendo har allerede kunder i hele verden, men især de nordiske lande har de fået rigtig godt fat på, hvor de mere eller mindre har samarbejde med alle de største medieorganisationer, som tæller bl.a. Bonnier, IDG, Aller, Egmont, DN, Berlingske, Jyllandsposten og Børsen.

Om inQvation

inQvation er et økosystem for iværksættere, der etablerer og udvikler virksomheder med et stort vækstpotentiale. Med et stærkt dedikeret team går inQvation aktivt ind i start-ups og bidrager til udviklingen af det enkelte start-up, inden for bl.a. strategi, marketing, teknisk udvikling, juridisk assistance og lignende. inQvation arbejder med iværksætteri på forskellige stadier. Både fra et tidligt stadie, hvor selskabet selv udvikler og dyrker start-ups fra bunden af, på et lidt senere stadie, hvor der investeres aktivt i start-ups via ressourcer og kapital til stærke founder teams med et stort potentiale, og endelig i form af en fysisk platform, hvor inQvation teamet arbejder tæt sammen med iværksættere i deres dagligdag. inQvation forventer at have 15-20 investeringer allerede i 2019 og øge porteføljen til omkring 30-35 selskaber i løbet af 3 år. Bag inQvation står familien Zibrandtsen.

Mere information

Passendo: https://www.passendo.com

inQvation: https://inqvation.dk

August 16, 2019 Anders Rantzau Rasmussen

PUBLISHERS & ADVERTISERS

Publishers
Advertisers

Request a free demo

The demonstration is free. No credit card or software
required. Just fill-in a few company details to help us
help you. Once you are done we’ll be in touch very soon